[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Na smak ryb ma wpływ wiele czynników. Często będziemy tutaj o tym pisać. Jednak jednym z kluczowych jest jakość wody. Jaka woda jest najlepsza?
Obejrzycie 2. odcinek cyklu, który przygotowaliśmy razem z Tak Kocham Jeść! (kochamjesc.pl)
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]
W video mówimy o:
- Często słyszymy, że mamy bardzo brudną wodę.
- Woda jest spokojna i nie jest krystaliczna.
- I to jest dobry znak.
- Bo ta woda żyje. Ona w tej chwili ma piękny zakwit. Rozwijają się w niej naturale mikroorganizmy, które właśnie są pożywieniem dla karpi – naturalnym, zdrowym.
- Woda w stawie, w którym hoduje się ryby, powinna właśnie w tym okresie, tak wyglądać – zazieleniona, mętna, to jest właśnie wzorcowa woda.
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=EtuOk60m5IQ” align=”center”][/vc_column][/vc_row]